Flytthjälp

Vi hjälper er med flytten!

Alla våra tjänster omfattas av RUT-avdrag.

Behöver du flytthjälp eller flyttstädning? Då har du kommit rätt. Att flytta borde vara förknippat med glädje och spänning – men det innebär ofta stor stress. Det vill vi på Davéns ändra på. 

  • Flytthjälp Vi utför lastning, transport och lossning av dina saker på ett säkert, snabbt och smidigt vis
  • Flyttstädning
  • Packning

Så går det till: 

När du anlitar Davéns ser vi till så att din flytt blir så smidig som möjligt. I vår flytthjälp ingår alltid ett professionellt team som hämtar dina saker och transporterar de tryggt och säkert in i ditt nya hem, eller till ditt kontor. 

Om behov finns hjälper vi givetvis även till med flyttjänster före och efter din flytt, som till exempel packning och flyttstädning. Självklart ingår alltid en försäkring av dina saker samt en nöjd-kund garanti. Davéns är en flyttfirma med över 148 års erfarenhet av flyttjänster: hög kvalitet till rimliga priser är våra ledord. 

Vi anpassar oss efter dina behov:

Vi har hjälpt tiotusentals kunder genom åren och vi vet att alla har olika behov. Därför anpassar vi alltid vårt pris och våra tjänster efter dina behov.

✔️ Vill du göra mycket av jobbet själv och endast ha en chaufför från Davéns som transporterar dina möbler till din nya adress? Då hittar vi en snabb och billig lösning.

✔️ Vill du kunna slappna av helt och inte tänka på flytten över huvud taget? Då sköter vi allt före, under och efter flytten. Vi packar in dina saker i flyttkartonger, utför flytten och ser till så att du får en professionell flyttstädning efteråt. 

✔️ Vill du enbart boka flyttstädning? Inga problem. Davéns är specialiserade på flyttstädningar och erbjuder städservice av högsta kvalitet till bra priser. Vi har givetvis en nöjd kund-garanti.

Att låta Davéns ta hand om din privat- eller kontorsflytt är tryggt. Vi vet att en flyttning kräver så väl omsorg och planering samt engagemang och respekt för våra kunders ägodelar. Eftersom alla våra kunder har olika typer av behov så ser vi gärna att vi får möjlighet att göra ett hembesök innan flytt. Då kan vi komma med råd, tips och vara en del av flyttningen från början. Självklart är besöket kostnadsfritt. 

Hör gärna av er på eller fyll snabbt och enkelt i vårt kontaktformulär nedan så hör vi av oss! 

Fyll i vårt formulär så återkommer vi med ett prisförslag!

Telefonnummer & mejl-uppgifter

Fyll i önskat flyttdatum