Flytthjälp

Att låta Davéns ta hand om din privat- eller kontorsflytt är tryggt. Vi vet att en flyttning kräver så väl omsorg och planering samt engagemang och respekt för våra kunders ägodelar.

Eftersom alla våra kunder har olika typer av behov så ser vi gärna att vi får möjlighet att göra ett hembesök innan flytt. Då kan vi komma med råd, tips och vara en del av flyttningen från början. Självklart är besöket kostnadsfritt. 

Davéns sköter alla kontakter med Skatteverket angående RUT-avdraget för våra kunders räkning och du kan läsa mer om RUT HÄR

Vi jobbar alltid efter kundens krav och behov. Antingen kan du ringa oss och förklara precis vad du behöver hjälp med eller så kan du välja något av våra färdiga flyttpaket nedan. 

Våra flyttpaket

Flyttpaket liten - vår vanligaste flyttjänst. Vi utför lastning, transport och lossning med den bemanning vi kommit överens om och vilken bil som erfordras för uppdraget. Packning och andra förberedelser inför flytt utförs av er.

Flyttpaket mellan - vår mittemellan tjänst. Du väljer själv mellan två alternativ: packning och flytt eller flytt- och flyttstädning. För dig som vill ha hjälp med packning och förberedelser så sker det dagen innan flytten. 
Datum och tid för flyttstädning sker efter överenskommelse. 

Flyttpaket stor - vår all inclusive-tjänst. Vi hjälper till med packning, flytthjälp och flyttstädning. 

Hör gärna av er på 08-550 326 40, direkt till bjorn.carlsson@davens.se eller fyll snabbt och enkelt i vårt kontaktformulär nedan så hör vi av oss!